Het Wolders Lachblad 2020 is eindelijk klaar.

Oooooh jongens wat spannend!

Het ontwerpen van dit blad is een van mijn favoriete opdrachten. En niet omdat ik zelf een keer op de kaft stond, maar vooral omdat het een pracht vereniging is. Bol van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos het hele jaar door inzetten. Het straalt er ook van af!

Zojuist heb ik de 2020 versie afgerond en ingeleverd bij drukkerij Spapens hier in het dorp. En natuurlijk wordt deze pas onthult bij het nieuwjaarsreceptie van de Keien. Dus nog even geduld, pas daarna kan ik hier ook wat beeld laten zien. Het is daarom dan ook altijd heel druk op de receptie. Met een goede dosis humor wordt elk jaar door Gerard Oudshoorn en mij een kleurrijke krant in elkaar gezet.

Bart (dat is mijn man) en ik zijn ook de hoffotografen voor de Keien, dus wij zijn vrijwel overal getuigen van en leggen daarom ook alles vast. Terwijl ik foto’s uit zoek of aan de krant werk betrap ik mijzelf er op dat ik zit te glimlachen. Ik herleef carnaval als geen ander en dat is geweldig! Sommigen zullen mij voor gek verklaren, dat is dan maar zo. Maar ik haal er veel plezier uit.

Het Wolders Lachblad wordt elk jaar huis aan huis verspreid door leden, en dan wel aan 7000 huishoudens in Aalst en Waalre. Een van de best gelezen kranten van Waalre. De krant brengt ook veel op. Tijdens het gooien van de kranten verkopen wij ook lootjes. De opbrengst van deze lootjes gaat natuurlijk naar de jeugd en deels is bestemd voor de te winnen prijzen.

Na het aanleveren van de bestanden heb ik geen tijd in een gat te vallen, want het is dan meestal tijd voor Kerst en andere leuke activiteiten. Daar ga ik nu ook lekker van genieten.

Houd mijn FB of Instagram pagina in de gaten. Zodra de krant onthuld is, zal ik een link naar de digitale versie hier delen. Dan kunnen jullie ook mee kijken, mocht je niet in Aalst of Waalre wonen 😉

Lama komen die krant!