Over Pink Lama

Creating good feelings

Pink Lama is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en DTP. Bij al jouw creaties denkt deze creatieveling graag mee. Met de juiste druppel inspiratie komen wij tot de mooiste creaties. Met een no-nonsense mentaliteit precies wat je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen.

Hoe werkt de Lama

Lama’s zijn harde werkers en hebben een scherpe blik. Door duidelijke afspraken te maken bepalen we samen precies wat er haalbaar is binnen jouw budget. Maar ook het hoezo en waarom komen voorbij. Het is een zaak van passen en meten zodat er een juiste koers uitgezet kan worden met duidelijke doelen. Pink Lama maakt ook gebruik van haar professionele netwerk. Kwaliteit waarborgt ze door lokale experts en vertrouwde leveranciers te gebruiken. Jouw producten/drukwerken worden altijd (als extra dienst) persoonlijk gecontroleerd en geleverd door mij.

Wie is de Lama

Hallo ik ben Jaqueline. Ik ben dé Lama. Eerlijk, enthousiast, creatief, persoonlijk en houdend van humor. Woonachtig in Waalre, getrouwd met Bart en samen zijn we de trotste ouders van twee prachtige dochters, Maaike en Renske. Vroeger actieve ouder op de basisschool, tegenwoordig in de carnavalsvereniging AWC de Keien. Daar ben ik sinds 2014 ontwerper van het Wolders Lachblad. Ik hou van reizen, zeilen, fotografie, maar vooral gezellig met vrienden of familie genieten van het leven. Ervaring in IT, Administratief, Support, Accountmanaging, Fotografie en nu Design.