Het Wolders Lachblad

7040 exemplaren lagen gisterochtend klaar bij Drukkerij Spapens. Heel spannend vond ik het om het eindresultaat eindelijk in handen te krijgen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 10 januari van AWC de Keien mocht ik dan eindelijk aan einde van de avond dit mooie exemplaar van ons carnavalskrant presenteren.

Met hoog bezoek, Burgemeester Jan Brenninkmeijer, Prins Ruud d’n Urste met zijn Adjudanten Bart en Ruud, en natuurlijk Jeugdprinses Sanne met haar Adjudante Isa. Dan wel niet de trouwe en vooral nieuwsgierige leden van de Keien niet te vergeten. In een bomvolle zaal mocht ik aan het woord. Altijd spannend. Niet vergeten iedereen te bedanken….

Het was weer een mooi project om aan te werken. Ben er ook trots op.
Ondertussen beginnen we vrolijk weer na te denken over de volgende editie.

Fijne Feestdagen

Tjonge voor je het weet is het kerst. Gelukkig was ik er wel klaar voor.
Samen met Joyce Tops van Atelier 16a een kerstkaart laten maken. Die ik dan ook naar vrienden, familie en relaties heb kunnen sturen. Joyce maakt super mooie creaties, geen een is hetzelfde, allemaal unieke werkjes.

Ook via deze weg voor iedereen een toffe kerstfeest en een spetterend maar vooral gezond en creatief 2020!

Lama komen!

Het Wolders Lachblad 2020 is eindelijk klaar.

Oooooh jongens wat spannend!

Het ontwerpen van dit blad is een van mijn favoriete opdrachten. En niet omdat ik zelf een keer op de kaft stond, maar vooral omdat het een pracht vereniging is. Bol van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos het hele jaar door inzetten. Het straalt er ook van af!

Zojuist heb ik de 2020 versie afgerond en ingeleverd bij drukkerij Spapens hier in het dorp. En natuurlijk wordt deze pas onthult bij het nieuwjaarsreceptie van de Keien. Dus nog even geduld, pas daarna kan ik hier ook wat beeld laten zien. Het is daarom dan ook altijd heel druk op de receptie. Met een goede dosis humor wordt elk jaar door Gerard Oudshoorn en mij een kleurrijke krant in elkaar gezet.

Bart (dat is mijn man) en ik zijn ook de hoffotografen voor de Keien, dus wij zijn vrijwel overal getuigen van en leggen daarom ook alles vast. Terwijl ik foto’s uit zoek of aan de krant werk betrap ik mijzelf er op dat ik zit te glimlachen. Ik herleef carnaval als geen ander en dat is geweldig! Sommigen zullen mij voor gek verklaren, dat is dan maar zo. Maar ik haal er veel plezier uit.

Het Wolders Lachblad wordt elk jaar huis aan huis verspreid door leden, en dan wel aan 7000 huishoudens in Aalst en Waalre. Een van de best gelezen kranten van Waalre. De krant brengt ook veel op. Tijdens het gooien van de kranten verkopen wij ook lootjes. De opbrengst van deze lootjes gaat natuurlijk naar de jeugd en deels is bestemd voor de te winnen prijzen.

Na het aanleveren van de bestanden heb ik geen tijd in een gat te vallen, want het is dan meestal tijd voor Kerst en andere leuke activiteiten. Daar ga ik nu ook lekker van genieten.

Houd mijn FB of Instagram pagina in de gaten. Zodra de krant onthuld is, zal ik een link naar de digitale versie hier delen. Dan kunnen jullie ook mee kijken, mocht je niet in Aalst of Waalre wonen 😉

Lama komen die krant!

Lanceer Feest groot succes

Hoi iedereen,

Wat ben ik enorm trots! Afgelopen vrijdag (22/11) heb ik een lanceerfeest gehouden bij Pink Lama. En het was gezellig druk. Ik wil graag via deze weg iedereen bedanken voor alle kaartjes, briefjes, cadeautjes, wijntjes, knuffels, bloemen en nog veel meer, wat ik allemaal niet op ga noemen 😉

Een top avond was het, al direct vanaf 20 uur stroomde het vol bij ons in huis. Onze meiden hebben jullie allen met open armen ontvangen, gekleed in hun eigen Pink Lama polootjes. Ze vonden het super leuk om te doen en waren net zo trots als ik. En jullie enthousiasme was werkelijk hartverwarmend. Een gezellige avond met vrienden en familie, waarvan we achter zijn dat bijna iedereen aanwezig ook wel een ondernemer is en ieder een mooi verhaal te delen heeft. Geweldig!

Een super mooi manier om te starten! Lekker over de top met een veel te roze feestje. Lekker veel energie om in al die leuke opdrachten te stoppen. Let’s do this!

Spetterende groetjes,

Jaqueline
Pink Lama

Pink Lama is een feit!

En dan is het opeens zo ver. Weken van voorbereiding zijn achter de rug en nu mag ik eindelijk “echt” starten met mijn eigen onderneming. Pink Lama!

Vanmorgen om 11.50 uur zette ik mijn handtekening en werd ik officieel geregistreerd in het Handelsregister. Een prachtig mijlpaal! Enorm trots ben ik. En enthousiast.

Kom maar op met die creatieve opdrachten! 😉

Jaqueline schrijft zich in bij de KvK als Pink Lama. Whooop Whooop! Feestje!

Aanloopje voor de grote sprong

Wow jongens, wat geweldig dit. De afgelopen 5 weken ben ik intensief bezig geweest met het onderzoeken en voorbereiden van mijn eigen onderneming.

Op maandag 11/11 heb ik een afspraak bij de KvK voor de definitieve inschrijving. Vanaf die datum is het dan ook officieel. Pink Lama is geboren. Mooie datum toch?!

En wat gaat Pink Lama doen? Jou helpen natuurlijk! Bij het Grafisch vormgeven van jouw product. Al jaren lang ben ik op dit gebied aan het rond snuffelen. Nu ga ik voor het echie.

De afgelopen 5 weken ben ik vooral bezig geweest met het bedenken, ontwerpen en klaarmaken van onder andere mijn visitekaartjes, mijn website en facebookpagina. En niet te vergeten een knalfeest, waarvoor ik een select gezelschap zal uitnodigen. Wie weet zit jij daar bij 😉

Dus een spannende periode ga ik tegemoet. Inschrijven, promoties maken, klanten werven, netwerken en hopelijk vooral ontwerpen en werken aan creatieve uitingen.

Zin in!