Creatieve resultaten

LOGO ontwerp

Een bedrijf zonder logo is een mens zonder gezicht. Jouw logo maakt je zichtbaar en herkenbaar. De “identiteit” van jouw bedrijf.  Het bedenken van een logo is voor de meeste mensen lastig. Zit je daarin vast, dan kan Pink Lama jou juist daarbij helpen. Na het maken van jouw logo kun je eindelijk verder met de rest. Jouw huisstijl, promotiemateriaal en andere communicatiemiddelen. Zie hier een aantal logo voorbeelden die Pink Lama voor verschillende bedrijven heeft gemaakt. 

Drukwerk ontwerpen

Voor meerdere opdrachtgevers ontwerp en bestel ik flyers/brochures. Jij kunt ook zo’n mooie flyer voor jouw bedrijf of organisatie laten maken. In eigen stijl dan natuurlijk. Val op! Zorg dat je gezien wordt. Dit kan ook voor alle andere drukwerk wensen, zoals posters, visitekaartjes, ansichtkaarten en veel meer.

Auto belettering

Ben jij veel onderweg en heb je een mooie bedrijfswagen / fiets / bus? Laat deze professioneel beletteren. Pink Lama maakt graag een mooi ontwerp voor je. Dit kan van simpel tot uitgebreid. In samenwerking met  “Alles met je logo”, zorgen wij dat jouw rijdende uithangbord opvalt! Zie een paar van mijn geweldige voorbeelden.

Magazine of boekje op maat

Met veel plezier creëer ik elk jaar voor AWC de Keien het Wolders Lachblad. Met een oplage van 7.000 is dit een van de best gelezen bladen in Aalst/Waalre. Dus trots mag ik er zeker wel op zijn. Wil jij ook een magazine, jubileumblad, brochure of boekje laten maken? Dat kan heel goed bij Pink Lama. Neem contact met mij op.

 
Fotografie of fotobewerking

Jouw evenement vastleggen, personeel, bedrijfsprocessen of jouw mooie nieuwe bedrijfspand fotograferen? Vaak lijkt het simpel dit gewoon even zelf te doen. Ook hier kan Pink Lama bij helpen. Je hebt als organisatie al genoeg te doen, laat Pink Lama het fotograferen je uit handen nemen. Zo heb jij meer tijd voor de deelnemers terwijl Jaqueline zorgt dat er mooie foto’s gemaakt word. 

Of ben jij een fotograaf en heb jij net een grote opdracht uitgevoerd? Is het te veel werk om foto’s uit te zoeken of te bewerken? Daar kan ik bij helpen. Bijvoorbeeld met het samenstellen van groepsfoto’s bij schoolfotografie of bedrijfsfotografie. Foto’s met elkaar combineren is vaak monnikenwerk. Een perfecte opdracht om uit handen te geven dus. Samen maken we een mooie prijsafspraak, afhangend van het type bewerkingen dat gedaan moet worden.