LOGO ontwerp

Ben jij benieuwd naar de logo’s die Pink Lama heeft ontworpen?
Hieronder een greep uit de collectie.

Hoe zit het proces van het ontwerpen in elkaar?

Stap 1, jij wilt graag een logo laten ontwerpen, je hebt al een idee van wat je wilt, of je hebt er nog helemaal geen gevoel bij. Geen probleem. Als eerste gaan wij in gesprek met elkaar om te kijken of de match er is. Hebben wij samen de juiste klik om tot een mooie resultaat te komen. In dit gesprek bespreken wij ook wat je wensen zijn, zoals beeld, kleurkeuze en imago die je wenst uit te stralen. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf en dus ook achter jouw logo.

Stap 2 is dat Pink Lama aan de slag gaat met 3 verschillende voorbeelden. Aan de hand van deze voorbeelden kiezen we een richting die we op willen gaan. Dit stimuleert jouw eigen blik op de mogelijkheden en verras jij jezelf vast wel door voor een ontwerp te gaan wat je niet had verwacht. Beeld doet wat met je!

Stap 3 is dan het uitwerken van de keuze uit de 3 voorbeelden. De details van jouw logo wordt helemaal uitgewerkt. In deze stap heb je nog een correctieronde. Je kunt de details nog bijsturen/aanpassen.

Stap 4 is het finaliseren van het ontwerp en jouw logo omzetten in 4 verschillende bestanden. Je ontvangt van Pink Lama een set van bestanden bedoeld voor verschillende doeleinden. Een PDF en ESP (vector bestand) voor drukwerk, een JPG die je als afbeelding in documenten kunt plaatsen (deze heeft wel een witte achtergrond) en een PNG bestand die vooral op de websites goed gebruikt kan worden omdat deze een transparante achtergrond heeft.

Bij het leveren van jouw bestanden zorg ik dat je de kleurcode’s ontvang van jouw logo en geef ik de namen van de gebruikte lettertypes mee. Zo heb jij een kant en klare logo-set.

Interesse? Neem contact met mij op.